Uitgekotste Mitrovic is terug bij Fulham, maar wordt nog niet warm ontvangen

Reacties

Aleksandar Mitrovic is terug bij Fulham, maar wordt nog niet met open armen ontvangen door de supporters. Dat heeft alles te maken met zijn sterke vertrekwens van vorig seizoen. Mitrovic wilde een transfer naar Saoedi-Arabië, maar kreeg die niet en is dus nog steeds speler van Fulham.

Uitgekotste Mitrovic is terug bij Fulham, maar wordt nog niet warm ontvangen
© Pro Shots

De 28-jarige Mitrovic heeft een rijk verleden bij Fulham, de club voor wie hij in 2017 tekende. De Serviër werd altijd gewaardeerd, maar verspeelde zijn krediet door een vertrekwens uit te spreken. Hij zou zelfs hebben gezegd nooit meer voor Fulham te willen spelen. Al-Hilal deed tevergeefs twee biedingen op Mitrovic, maar zonder succes.

Mitrovic reisde mee op trainingskamp naar Amerika, maar draaide geen volledige training mee. Zaterdag kwam hij in actie in de laatste oefenwedstrijd tegen TSG Hoffenheim. Terwijl Mitrovic warmliep, klonk er boe-geroep vanaf de tribunes, maar er waren ook supporters die hun steun uitspraken. Bij zijn invalbeurt waren beide geluiden te horen.

'Nu traint hij met het team, hij is klaar om te spelen', aldus manager Marco Silva tegen The Athletic. 'Als hij er niet klaar voor was, zat hij niet op de bank en was hij niet ingevallen in de tweede helft. Natuurlijk heeft het voorstel hem aan het denken gezet. We zijn hier om hem te steunen, maar ook om de club op elk moment te verdedigen. Ik weet dat Mitrovic een professional is. Het is niet aan mij om over financiële zaken te praten, daar hebben we het bestuur voor.'

Volgens The Athletic is het niet uitgesloten dat Mitrovic alsnog een transfer maakt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.