'Mitrovic op ramkoers: spits wil nooit meer voor Fulham spelen'

Reacties

Aleksandar Mitrovic mag zich dan wel gemeld hebben voor de voorbereiding van zijn club Fulham, maar dat deed de Servische spits met de pest in zijn lijf. Mitrovic ligt op ramkoers met zijn Londense werkgever.

'Mitrovic op ramkoers: spits wil nooit meer voor Fulham spelen'
© Pro Shots

Dat weet Sky Sports althans. Het medium meldt dat Mitrovic tegen naasten heeft verteld dat hij nooit meer voor Fulham wil spelen. Na ruim vijf jaar wil hij de poort van Craven Cottage achter zich dichttrekken voor een nieuw avontuur in Saoedi-Arabië. Eigenaar Tony Khan heeft daar geen trek in en vraagt, misschien met de enorm diepe zakken van de Saoedi's in gedachten, zestig miljoen euro voor zijn frontman.

Mitrovic is daar woest over en was van plan te gaan staken. Zijn zaakwaarnemer en spelersvakbond PFA hebben hem overgehaald om zich toch maar te melden voor de tournee in de Verenigde Staten, maar Mitrovic hoopt wel dat Khan zijn prijs laat zakken naar een som tussen de veertig en vijftig miljoen. Voor manager Marco Silva is het een hoofdpijndossier: een spits met de pest in zijn lijf kan hij niet gebruiken voor de openingswedstrijd in de Premier League. Op 12 augustus bezoekt Fulham Silva's oude ploeg Everton.

Khan geeft voorlopig nog niet toe. 'Als je maar genoeg geld hebt, kom je met alles weg, zelfs met moord. Ze hebben zeker veel goede spelers geprobeerd te halen,  het is interessant om te kijken waar dit eindigt. Maar wij proberen onze beste spelers te houden. We hebben een geweldige ploeg en ik heb heel veel zin in het komende seizoen', aldus de eigenaar.

Mitrovic (28) kwam begin 2018 naar Londen, na eerdere periodes bij Teleoptik en Partizan Belgrado in zijn thuisland en daarna bij Anderlecht en Newcastle United. In 189 wedstrijden voor de withemden scoorde hij liefst 109 keer. Fulham en Mitrovic vierden samen liefst drie promoties naar de Premier League.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.