Frustrerende avond Balotelli door Inter-superduo 'Lautaku'

Reacties

Lautaro Martínez en Romelu Lukaku hebben Internazionale dinsdag in de Serie A langs Brescia geholpen. De benauwde zege maakt de ploeg van trainer Antonio Conte koploper.

Frustrerende avond Balotelli door Inter-superduo 'Lautaku'
Brescia
Brescia
1 - 2
Internazionale
Internazionale

Internationale had dinsdagochtend een goednieuwsshow opgevoerd. Financieel en sportief zijn de Nerazzurri bezig aan een mooie tijd, zo klonk het in Milaan bij de presentatie van de jaarcijfers. 's Avonds werd het goede gevoel onderstreept met een benauwde zege.

Niet toevallig was het Martínez die Inter dinsdag op het goede spoor zette tegen Brescia. De Argentijn vormt met Lukaku het spitsenkoppel dat een belangrijke pijler is onder het Milanese succes in de Serie A en de Champions League. Bij de openingstreffer had hij wel het nodige fortuin, want zijn schot van afstand werd van richting veranderd door Brescia-verdediger Andrea Cistana.

In de tweede helft maakte Brescia meer aanspraak op een doelpunt. Mario Balotelli was enkele keren dicht bij de pijniging van zijn oude club. De aanvaller, die deze zomer van Olympique Marseille naar Brescia verhuisde, besefte dat na een uur de kansen op een positief resultaat waren geslonken.

Lukaku was daar verantwoordelijk voor. De Belgische spits haalde in de 63ste minuut uit van buiten het strafschopgebied. De bal verdween in de kruising, waardoor Inter tegen de verhouding in op 0-2 kwam.

Het werd nog spannend in Stadio Mario Rigamonti. Waar de gefrustreerde Balotelli faalde, daar slaagde Dimitri Bisoli in de 76ste minuut. Brescia kwam niet verder dan deze aansluitingstreffer, zodat de Nerazzurri met Stefan de Vrij de punten pakten die ook de koppositie in de Serie A opleverden. Juventus kan die woensdag weer heroveren bij een zege op Genoa.

Serie A

Stand Serie A 2019/2020

Italië

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Juventus
38
26
5
7
76-43
+33
83
2
Internazionale
38
24
10
4
81-36
+45
82
3
Atalanta Bergamo
38
23
9
6
98-48
+50
78
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.