Frimpong verrassend snel terug bij Leverkusen, Fosu-Mensah mag weg

Reacties

Nog geen week na de uitschakeling van Oranje op het WK in Qatar heeft Jeremie Frimpong zich weer gemeld op het trainingsveld bij Bayer Leverkusen. Dat is veel vroeger dan oorspronkelijk de bedoeling was.

Frimpong verrassend snel terug bij Leverkusen, Fosu-Mensah mag weg
© Pro Shots

Volgens Kicker werd Frimpong pas op 2 januari terugverwacht voor de voorbereiding op de tweede seizoenshelft, maar donderdag trainde de 22-jarige vleugelverdediger verrassend genoeg alweer mee met de ploeg van trainer Xabi Alonso. Of de WK-ganger, die niet in actie kwam voor het Nederlandse elftal, zaterdag al meteen mee doet in een oefenduel met FC Zürich is nog de vraag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Door de concurrentie van Frimpong mag Timothy Fosu-Mensah volgens Kicker deze winter vertrekken bij Leverkusen. De drievoudig international was in de eerste seizoenshelft veroordeeld tot een rol als invaller. Een vertrek of een verhuur in januari is daarom bespreekbaar. Sinds zijn komst van Manchester United in 2021 kwam Fosu-Mensah mede door een zware knieblessure slechts 25 keer in actie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer J. Frimpong
Meer over J. Frimpong
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.