Frimpong op één lijn met Van Gaal over WK-kansen Oranje

Reacties

Jeremie Frimpong is als een kind zo blij met zijn plek in het Nederlands elftal voor het aankomende WK in Qatar. De rechtsback van Bayer Leverkusen stapt met hoge verwachtingen in het vliegtuig.

Frimpong op één lijn met Van Gaal over WK-kansen Oranje
© Pro Shots

Frimpong reist maandag naar Zeist en kan niet wachten, zo vertelde hij zaterdag na afloop van de 2-0 zege van Bayer Leverkusen op VfB Stuttgart. 'Het is geweldig om een deel van het Nederlands elftal te mogen zijn', zei Frimpong tegen BILD. 'Dit is de eerste keer dat ik erbij zit en natuurlijk de eerste keer dat ik een WK mag meemaken. Daar ben ik zeer blij mee. Als kind heb ik er altijd van gedroomd om een WK te spelen en ik ben ontzettend dankbaar dat ik nu de kans krijg.'

Bondscoach Louis van Gaal zei vrijdag dat zijn doelstelling is om wereldkampioen te worden en daar kan Frimpong wel wat mee. 'We hebben een grote kans om wereldkampioen te worden', stelde hij. 'Dat is mijn gevoel. Het team is geweldig en ik reis, met drie overwinningen op rij met Leverkusen, natuurlijk met een goed gevoel af naar de nationale ploeg.'

Voor het Nederlands elftal begint het WK volgende week maandag met de groepswedstrijd tegen Senegal. Later in de poulefase wachten nog ontmoetingen met Ecuador en Qatar.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.