Fraser zoekt niet naar excuses na slechte start: 'Mensen vinden dat gelul'

Reacties

FC Utrecht heeft na een matige start van het seizoen de weg naar de subtop van de Eredivisie gevonden, maar de worsteling van trainer Henk Fraser blijft actueel. In gesprek met VI gaat de coach in op zijn zware, eerste maanden in de Domstad.

Fraser zoekt niet naar excuses na slechte start: 'Mensen vinden dat gelul'
© Pro Shots

Fraser is niet op zoek naar excuses of een schuldverklaring voor de matige vorm bij FC Utrecht. 'Ik kan alles opsommen maar in de fase dat wij geen punten pakken, vinden de mensen dat gelul. En misschien nu nog wel', doelt Fraser op een succesvolle reeks van FC Utrecht. De club zette zijn laatste vier duels om in winst.

Qua resultaten komt FC Utrecht er dus langzaamaan bovenop, maar de fans wachten nog steeds op de eerste écht goede wedstrijd van hun club. Fraser blijft realistisch. 'Het is duidelijk hoe ik erin zit. We hebben de laatste fase van de eerste helft van het seizoen keihard nodig gehad om de mensen te overtuigen. Mijn spelersgroep, van hoe ik wil werken. De supporters dat het gaat komen.'

Lees het hele interview met Fraser in de nieuwste VI en op VI PRO. Over de puzzel bij FC Utrecht, de worsteling met deze spelersgroep en de toekomst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.