Fraaie cover Marca symbool voor gehavend Real Madrid

Reacties

Real Madrid begint woensdagavond gehavend aan de volgende cruciale wedstrijd. Met een fraaie cover heeft Marca die situatie weergegeven.

Fraaie cover Marca symbool voor gehavend Real Madrid
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
0 - 0
Real Madrid
Real Madrid

In een verwijzing naar de in 1969 geschoten en legendarische foto van de uit Liverpool afkomstige Beatles (die werd gebruikt voor de hoes van het album Abbey Road) zijn Luka Modric, Vinícius, Toni Kroos en Karim Benzema op het wereldberoemde zebrapad gefotoshopt.

Die vier worden omschreven als de meest fitte spelers die coach Zinedine Zidane nog over heeft. Zij moeten de kar trekken in de hoop de 3-1 thuiszege te verdedigen.

Vooral in de achterhoede moet Zidane puzzelen, waardoor hij volgens AS denkt over een vijfmansdefensie. Álvaro Odriozola verving in El Clásico de flink geblesseerd geraakte Lucas Vázquez nog als rechtsback, maar zou zoals zo vaak nu genoegen moeten nemen met een plek in de dug-out. Fede Valverde, mits helemaal hersteld van zijn lichte klachten, zou dan de rechterflank moeten bestrijken. Op links is dat dan de taak van Marcelo.

In het centrum van de verdediging zouden dan Eder Militão, Nacho Fernández en Ferland Mendy gepositioneerd staan. Meer volwaardige verdedigers heeft Zidane ook niet. Zodra Valverde niet kan spelen, hij kwam niet helemaal okselfris uit het duel met Barcelona, zou alsnog voor een viermansdefensie met Odriozola gekozen kunnen worden.

Dani Carvajal, Eden Hazard, Sergio Ramos, Vázquez en Raphaël Varane zijn allemaal niet van de partij in Liverpool, maar op het middenveld zijn Modric en Kroos wel zeker van hun plek. Casemiro moet het tweetal bijstaan. Voorin blijven dan plaatsen over voor Benzema en Vinícius.

Gehavend of niet, Zidane liet al weten naar Anfield te komen om te winnen. Toch zal de Fransman hopen dat de ziekenboeg niet nog voller wordt. Behalve een eventueel vervolg in de Champions League wacht immers ook de razend spannende titelstrijd in Spanje nog. En om het allemaal nog wat lastiger te maken, zijn Casemiro en Nacho geschorst voor het eerstvolgende duel: op bezoek bij Getafe.

De cover:

Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.