Doemscenario voor Vázquez: 'El Clásico misschien wel zijn laatste duel voor Real'

Reacties

Lucas Vázquez heeft in El Clásico een een flinke knieblessure opgelopen. Real Madrid maakt in een verklaring melding van schade aan een kruisband.

Doemscenario voor Vázquez: 'El Clásico misschien wel zijn laatste duel voor Real'
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
2 - 1
Barcelona
Barcelona

De 29-jarige Spanjaard moest in het duel met Barcelona vlak voor rust het veld verlaten. Hij had bij een ongelukkige botsing met Sergio Busquets zijn knieblessure opgelopen. De middenvelder, die zaterdag weer als noodverband op de rechtsbackpositie redding bracht, probeerde het nog wel even. Al snel bleek dat hij niet verder kon.

Real meldt zondag dat er kruisbandletsel is geconstateerd. Zoals te doen gebruikelijk, wordt daarbij niet gemeld hoe lang de speler uit de roulatie is.

De gezaghebbende Madrileense media weten al wel dat er sprake is van slecht nieuws. Marca meldt dat het seizoen van Vázquez erop zit. Voor hem komt de blessure extra ongelegen. Niet alleen heeft Real in de achterhoede al bijna geen opties meer, voor Vázquez loopt ook nog eens het laatste seizoen van zijn contract. 'Hij heeft misschien zijn laatste wedstrijd voor Real al gespeeld', zo luidt daarom de conclusie.

Spelersprofiel

Lucas Vázquez


Geboortedatum:
1 juli 1991
Leeftijd:
32
Geboorteplaats:
Curtis
Nationaliteit
Spanje
Lengte:
1,73 m
Gewicht:
70 kg
Huidige club:
Real Madrid
Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer Lucas Vázquez
Meer over Lucas Vázquez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.