Fortuna Sittard gaat op Deadline Day nog voor aanvaller van Benfica

Reacties

Fortuna Sittard hoopt op zich op de slotdag van de transferwindow in Nederland te gaan versterken met Umaro Embaló. De 21-jarige aanvaller is dicht bij een overstap van Benfica naar Zuid-Limburg.

Fortuna Sittard gaat op Deadline Day nog voor aanvaller van Benfica
© Pro Shots

De onderhandelingen met Benfica en Embaló bevinden zich inmiddels in een vergevorderd stadium. Volgens Portugese media is Fortuna Sittard bereid om één miljoen euro te betalen voor de voormalig jeugdinternational van Portugal.

Embaló heeft bij Benfica nog een contract tot de zomer van 2024, maar heeft geen uitzicht op speeltijd in de hoofdmacht van trainer Roger Schmidt. In de afgelopen drie seizoenen speelde de aanvaller, die op meerdere posities voorin uit de voeten kan, voor Benfica B.

In het verleden werd Embaló, die roots heeft in Bissau, beschouwd als een toptalent in de jeugdacademie van Benfica. Manchester United en Real Madrid toonden eens interesse in de Portugees. Embaló moet de dertiende zomeraanwinst worden van Fortuna, dat dit seizoen vier duels op rij verloor en vorige week afscheid nam van trainer Sjors Ultee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.