Forbs deelt groot compliment uit aan Ajax-fans

Reacties

Als nieuweling bij Ajax maakte Carlos Forbs een eerste seizoenshelft met behoorlijk wat dieptepunten mee, maar lichtpuntje zijn volgens de flankspeler de fans van Ajax. Dit sprak hij uit bij Ajax TV.

Forbs deelt groot compliment uit aan Ajax-fans
© Pro Shots

Het kanaal van de Amsterdammers maakt er rond de feestdagen altijd een sport van om buitenlandse voetballers een beetje kennis te laten maken met de Nederlandse feesttradities in de decembermaand. Forbs en Kristian Hlynsson gingen per boot over de Amsterdamse grachten en deelden cadeautjes uit in de stad. Tussendoor werd natuurlijk de eerste seizoenshelft doorgenomen.

Forbs was dus onder de indruk van de Amsterdamse fans. 'Dat kan niet beter, zelfs in zware tijden. Ik had verwacht dat er minder steun zou zijn in slechtere tijden, maar ze steunen ons altijd.' Voor Hlynsson zitten er dubbele gevoelens aan de eerste seizoenshelft. Ajax kende enkele dieptepunten, maar de IJslandse international brak juist door.

'Ik heb ervan genoten', is dan ook de conclusie van Hlynsson. 'Het was een speciaal en heel belangrijk jaar voor me. Ik zit nu bij het eerste elftal van Ajax en heb gedebuteerd voor IJsland. Het laatste deel van het jaar was een hoogtepunt voor mij. Er waren goede momenten en mijn eerste doelpunten in de Eredivisie natuurlijk.'

Ajax sloot 2023 met een flinke kater af, de club werd door de amateurs van Hercules uitgeschakeld in het bekertoernooi. In het nieuwe jaar is Go Ahead Eagles de eerste tegenstander.

Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles
2 - 3
Ajax
Ajax
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.