Flinke teleurstelling voor Van Drongelen bij Union Berlin

Reacties

Rick van Drongelen heeft vooralsnog niet veel plezier uit zijn overstap naar Union Berlin gehaald. De verdediger is door zijn werkgever niet ingeschreven voor de groepsfase van de Conference League.

Flinke teleurstelling voor Van Drongelen bij Union Berlin
© Pro Shots

Van Drongelen (22) maakte afgelopen zomer de overstap van Hamburger SV naar Union Berlin en keerde daardoor terug naar de Bundesliga. In de eerste drie competitiewedstrijden van dit seizoen kwam de voormalig speler van Sparta Rotterdam echter nog niet in actie: hij miste de eerste twee duels door een lichte blessure en bleef vorige week tegen Borussia Mönchengladbach van begin tot eind op de bank zitten.

Met zijn verhuizing naar Berlijn hoopte Van Drongelen niet alleen op een rentree in de Bundesliga, maar ook op Europees voetbal. Union Berlin eindigde in het afgelopen seizoen als zevende in Duitsland en plaatste zich via een play-offronde voor de groepsfase van de Conference League. Coach Urs Fischer heeft Van Drongelen in de Europese wedstrijden niet nodig: de Nederlander is niet ingeschreven. Daardoor mist hij onder meer twee duels met Feyenoord, dat aan Union Berlin werd gekoppeld.

Naast Van Drongelen staat ook Sheraldo Becker op de loonlijst bij Union Berlin. Hij werd wel gewoon ingeschreven voor de Conference League.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.