Flick grapt over toekomst uitblinker Thiago: 'Hij zei me dat hij blijft'

Reacties

In wat mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Bayern München was, gaf Thiago Alcántara zijn visitekaartje af. Het leidde tot een grap van trainer Hansi Flick over de Spaanse spelmaker, die de kersverse Champions League-winnnaar waarschijnlijk gaat verlaten.

Flick grapt over toekomst uitblinker Thiago: 'Hij zei me dat hij blijft'
© Pro Shots
PSG
PSG
0 - 1
Bayern München
Bayern München

Dat is althans de algemene verwachting. Thiago heeft zijn tot 2021 aflopende contract nog altijd niet verlengd en is na zeven jaar Bayern toe aan een nieuwe uitdaging. Het wordt een afscheid door de voordeur, als de voormalig speler van Barcelona daadwerkelijk vertrekt.

Als hij tenminste weggaat, want Flick wekte even de indruk dat Thiago van gedachten is veranderd. 'Hij zei me dat hij toch blijft', grapte de trainer van Bayern na het winnen van de Champions League tijdens de persconferentie. 'Nee, ik maak een grapje.'

Flick wilde Thiago alleen maar bedanken, zoals hij alle spelers van Bayern wilde bedanken na het veroveren van de treble. Over de toekomst van de 29-jarige middenvelder kon hij geen uitsluitsel geven. 'Ik weet het niet, we waren gefocust op de Champions League-finale.'

Nu het seizoen er voor Bayern echt op zit, zal duidelijk worden waar de toekomst van Thiago ligt. En zijn optreden in de Champions League-finale zal andere clubs ongetwijfeld wakker hebben gemaakt. Hij drukte zijn stempel nadrukkelijk op het spel van Bayern.

Van de clubleiding hoeft Thiago dan ook helemaal niet te vertrekken, maar hem volgend jaar transfervrij de deur uit laten lopen is geen optie. En dus lijkt een verkoop deze zomer noodzakelijk. Het Liverpool van Jürgen Klopp wordt al een tijdje genoemd als optie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.