Flemming mikt op buitenland, Fortuna rekent wel op Seuntjens

Reacties

Fortuna Sittard stuntte dinsdag met de komst van Burak Yilmaz, maar raakt Zian Flemming hoogstwaarschijnlijk kwijt. De Amsterdammer, vorig seizoen vrijwel wekelijks de uitblinker bij de Limbugers, staat voor een stap hogerop.

Flemming mikt op buitenland, Fortuna rekent wel op Seuntjens
© Pro Shots

'Er heeft een Nederlandse club interesse getoond, maar dat heeft nergens toe geleid', zegt technisch manager Sjoerd Ars. 'Zian heeft bij ons ook aangegeven dat zijn voorkeur uitgaat naar het buitenland.'

Rondom de aanvallende middenvelder is recente belangstelling vanuit de Eredivisie niet bekend. Dat Flemming zijn vizier heeft gericht op een andere competitie, wordt wel bevestigd. Vooral vanuit Engeland is nog steeds veel interesse. 'Er ligt een aantal concrete zaken op tafel', is wat Ars kwijt wil over Flemming.

Van een vertrek van Mats Seuntjens, een andere sterkhouder in Sittard, is vooralsnog geen sprake. Fortuna verlengde het contract met de Bredanaar vorige maand door een optie te lichten. Een verkoop deze zomer leek eerder aannemelijk. Maar, zegt Ars nu: 'Ik denk dat Mats zal blijven. Dat heeft ook te maken met zijn privéomstandigheden', verwijst hij naar de medische situatie van Ralf Seuntjens, de broer van de Fortuna-aanvaller.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.