Flemming bewijst na lovende kritieken opnieuw zijn waarde voor Millwall

Zian Flemming was zaterdag goud waard voor Millwall tegen Middlesbrough. De Nederlander steekt in een sterke vorm bij de Championship-club en maakte beide doelpunten op The Den.

Millwall
Millwall
2 - 0
Middlesbrough

Flemming werd vorige week al door Engelse media geprezen om zijn rol in de wedstrijd tegen Rotherham United (1-1) en verdiende met zijn treffer een plek in het Elftal van de Week van het Championship. Tegen Middlesbrough wist de ex-speler van PEC Zwolle, NEC en Fortuna Sittard zich opnieuw te onderscheiden.

Al na vijf minuten vond Flemming in Londen het net tegen Middlesbrough, bij wie Anfernee Dijksteel in de tweede helft binnen de lijnen kwam. Een paar minuten na de pauze maakte Flemming ook de 2-0 voor de thuisploeg. Daarmee bezorgde de aanvallende middenvelder zijn formatie de vijfde zege van het seizoen.

Voor Flemming staat de teller in het Championship nu op vier doelpunten. Hij vond eerder ook het net in het competitieduel met Blackpool. Millwall en Flemmign spelen voorlopig een bijrol in het Championship: de Londenaren bezetten de dertiende plaats.