Flater van Haaland: enorme misser in blessuretijd tegen Liverpool

Liverpool won de wedstrijd tegen Manchester City om het Community Shield zaterdagavond met 3-1, al had Erling Haaland nog iets aan die stand kunnen veranderen. Diep in de blessuretijd miste de zomeraankoop een gigantische kans op de 3-2.

Liverpool
Liverpool
3 - 1
Manchester City

Vlak voor het einde van de zeven minuten durende blessuretijd werd een laag schot van Phil Foden gekeerd door keeper Adrián van Liverpool. De toegesnelde Haaland werd niet gehinderd door verdedigers en kon van dichtbij binnenschieten in de rebound, maar trof de lat. Hij kon een kleine glimlach niet onderdrukken, maar liep met gebogen hoofd weg.

Haaland, voor zestig miljoen euro overgekomen van Borussia Dortmund, bleef in zijn officiële debuut zonder doelpunt. Wel was hij vorige week zondag in de oefenwedstrijd tegen Bayern München (0-1 zege) verantwoordelijk voor het enige doelpunt van de wedstrijd.