Flater Achilles-goalie helpt Oliseh aan succesdebuut

Reacties

Sunday Oliseh is goed begonnen aan zijn eerste opdracht Fortuna Sittard te behoeden voor degradatie uit de Jupiler League. Directe concurrent Achilles '29 werd dieper in het moeras geduwd.

Flater Achilles-goalie helpt Oliseh aan succesdebuut

Fortuna Sittard verraste in de winterstop met Oliseh als nieuwe trainer. De Nigeriaanse oud-international moet de Limburgse club in de problemen weer successen brengen. Met Achilles '29 als eerste opponent lonkte een pikstart aangezien de Groesbeekse formatie in de eerste seizoenshelft slechts vijf punten vergaarde.

Maar de hekkensluiter, die nog zit te wachten op het groene licht voor de gehaalde versterkingen, bleek op het besneeuwde en daardoor lastig bespeelbare veld Fortuna Sittard genoeg weerwerk te bieden. In de 56ste minuut bood een enorme blunder van Robbert te Loeke uitkomst. De goalie liet een hoge bal pardoes uit zijn handen glippen, waarna Gavin Vlijter van dichtbij de 0-1 kon maken.

In Groesbeek bleek dat de genadeklap voor Achilles '29, dat de teleurstelling niet meer te boven kwam. Door de zege heeft Fortuna Sittard zich lucht verschaft in de strijd tegen degradatie, die voor Achilles '29 een stap dichterbij is gekomen na de zeventiende nederlaag van het seizoen.

Komende week is op VI PRO een achtergrondverhaal te lezen over het spartelende Achilles '29.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.