'Flamengo wil Isco verleiden met miljoenenaanbieding'

Reacties

Flamengo heeft Isco een aantrekkelijke aanbieding gedaan, meldt het gerenommeerde Braziliaanse medium UOL Esporte. De vijfvoudig Champions League-winnaar is transfervrij en zoekt een nieuwe uitdaging na zijn vertrek bij Sevilla.

'Flamengo wil Isco verleiden met miljoenenaanbieding'
© Pro Shots

Isco zou wel oren hebben naar het voorstel uit Brazilië en heeft bij onder anderen oud-ploeggenoot Marcelo navraag gedaan naar Flamengo. De topclub uit Rio de Janeiro is bezig aan een succesvolle periode. In oktober vorig jaar werd de Copa Libertadores gewonnen. Bij Flamengo staan met David Luiz, Filipe Luís en Arturo Vidal al verschillende andere routiniers onder contract.

In negen seizoenen bij Real Madrid won Isco onder meer vijf keer de Champions League. Hij vertrok in augustus vorig jaar transfervrij bij De Koninklijke en koos voor Sevilla, waar zijn contract eind december in onderling overleg alweer werd ontbonden. In januari was de spelmaker uit Andalusië dicht bij een overgang naar Union Berlin, maar die deal ketste af.

In Brazilië zou Isco een half miljoen euro per maand kunnen gaan verdienen. In Spanje wordt de aanvallende middenvelder ook nog gelinkt aan Real Betis en Villarreal, maar de interesse vanuit die clubs is nog niet concreet geworden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.