Stunttransfer Isco afgeketst: 'We hebben onze grenzen'

Reacties

De verrassende overgang van Isco naar Union Berlin is van de baan. De Spanjaard en Duitse club wijzen naar elkaar als reden voor het klappen van de deal.

Stunttransfer Isco afgeketst: 'We hebben onze grenzen'
© Pro Shots

Alles was al in gereedheid gebracht. Isco was in Berlijn en had de medische keuring doorstaan. Niets leek de verrassende transfer van de 38-voudig Spaans international nog in de weg te staan. Ajax leek zich in de Europa League te kunnen opmaken voor een duel met de oud-speler van Real Madrid.

Op het laatste moment kwam er een kink in de kabel. 'We moesten tijdens de gesprekken vaststellen dat onze onderhandelingspartner niet meer bereid was binnen de eerder afgesproken kaders te bewegen', kreeg BILD te horen van Getifute, het bedrijf dat de zaken van Isco behartigt.

Bij Union klonk een ander geluid. 'We hadden graag Isco verwelkomd. Maar we hebben onze grenzen. In tegenstelling tot eerdere afspraken werden deze overschreden, waardoor de transfer geen doorgang vindt', zei Union-manager Oliver Ruhnert in een officiële reactie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.