Fitte Bale verwacht niet dat Real 'bus voor doel parkeert'

Reacties

Gareth Bale en zijn ploeggenoten gaan zich dinsdagavond volgens de Welshman niet terugtrekken op eigen helft. Real Madrid komt in de tweede wedstrijd van de halve finale Champions League op bezoek bij Bayern München. In Santiago Bernabéu wonnen de Madrilenen vorige week met minimaal verschil: 1-0.

Fitte Bale verwacht niet dat Real 'bus voor doel parkeert'

'De man van honderd miljoen' ontbrak tijdens dat treffen in de basisopstelling van trainer Carlo Ancelotti en moest dus genoegen nemen met een plek op de bank. De aanvaller uit Wales kampte met de naweeën van een griepje en verving zijn bijna even dure teamgenoot Cristiano Ronaldo in de 73ste minuut.

Bale verwacht niet dat zijn ploeg de tactiek van José Mourinho kopieert, die zondag met Chelsea wel heel verdedigend optrad tegen Liverpool (0-2). 'De bus voor het doel parkeren?', refereert hij aan de kritiek op de Londense ploeg van Liverpool-manager Brendan Rodgers. 'Wij hebben niet het team dat achterover leunt en alleen gaat verdedigen. We kijken uit naar deze wedstrijd en willen goed voetbal laten zien.'

Aan zelfvertrouwen is er in ieder geval geen gebrek. 'Er is geen reden voor ons te geloven dat we niet kunnen winnen. Het voelt niet alsof we al voor de finale zijn geplaatst. Het wordt een erg zware wedstrijd tegen Bayern.' De prijzige zomeraankoop van Real Madrid is inmiddels helemaal hersteld van zijn ziekte. 'Ik voel me goed. Tijdens de trainingen ben ik weer opgeknapt en hersteld. Ik hoop dat ik dinsdag speel.'

Bayern München is op weg om de eerste club in de geschiedenis te worden die twee keer achter elkaar de Champions League wint. Real Madrid wil zich daarentegen graag verzekeren van La Décima: de tiende 'Cup met de Grote Oren' in de clubhistorie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.