Firmino en Mahrez weten wie hun trainer wordt in Saoedi-Arabië

Reacties

Matthias Jaissle is aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer van Al-Ahli. Erg verrassend is dat nieuws niet: eerder op de vrijdag was de oefenmeester immers al op non-actief gesteld door Red Bull Salzburg, omdat Jaissle had aangegeven dat hij graag naar Saoedi-Arabië wilde vertrekken.

Firmino en Mahrez weten wie hun trainer wordt in Saoedi-Arabië
© Pro Shots

Red Bull Salzburg begint zaterdag aan het nieuwe seizoen in Oostenrijk en daags voor het eerste competitieduel werd voor de aanhang opeens duidelijk dat de trainer zou gaan vertrekken. Inmiddels is de overstap van de 35-jarige Jaissle naar Al-Ahli afgerond. Hij heeft voor drie jaar getekend.

'Ondanks dat het einde van onze samenwerking met Matthias niet zo was zoals we het ons hadden voorgesteld, wensen wij hem al het goede bij zijn nieuwe club in Saoedi-Arabië en bedanken we hem voor zijn inzet in de laatste jaren', zegt Stephan Reiter, algemeen directeur van Salzburg.

Bij Al-Ahli mag Jaissle leiding gaan geven aan een sterrenaanval, waar Roberto Firmino en Riyad Mahrez al in zitten. Allan Saint-Maximin van Newcastle United zal spoedig volgen. Ook doelman Edouard Mendy verbond zich al aan Al-Ahli.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.