Fiorentina meldt akkoord met Man City over Jovetic

Manchester City staat op het punt zich te versterken met Stevan Jovetic. De 23-jarige aanvaller uit Montenegro komt over van Fiorentina, dat zelf meldt een akkoord te hebben over de transfer.

Fiorentina meldt akkoord met Man City over Jovetic

Aan het eind van vorig seizoen gaf de 27-voudig international (tien doelpunten) aan dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Jovetic had lang zijn zinnen gezet op een overgang naar Juventus, dat met Fernando Llorente en Carlos Tévez echter andere aanvallers binnenhaalde.

Fiorentina bereidde zich al voor op een vertrek van Jovetic en versterkte zich met Mario Gomez, die werd overgenomen van Bayern München. Nu de club uit Florence een akkoord heeft bereikt met City, moet Jovetic er zelf nog zien uit te komen met The Citizens.

De Montenegrijn kende een prima seizoen bij Viola, waar hij in 31 competitieduels dertien keer scoorde. Naar verluidt kost hij zo'n dertig miljoen euro. City bereikte woensdag ook een akkoord met Sevilla over de transfer van Álvaro Negredo, die samen met Sergio Agüero en Edin Dzeko concurrent wordt van Jovetic.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen