Finale tegen Feyenoord lijkt race tegen de klok te worden voor Mkhitaryan

Reacties

Het is nog onduidelijk of Feyenoord tijdens de Conference League-finale tegen AS Roma te maken krijgt met Henrikh Mkhitaryan. De eindstrijd in Tirana lijkt voor de Armeniër een race tegen de klok te worden.

Finale tegen Feyenoord lijkt race tegen de klok te worden voor Mkhitaryan
© Pro Shots
AS Roma
AS Roma
1 - 0
Feyenoord
Feyenoord

Mkhitaryan (33) viel tijdens de heenwedstrijd in de halve finale van de Conference League tegen Leicester City uit met een hamstringblessure en miste vervolgens de return tegen de Engelse club in Rome én de laatste drie duels van de Romeinen in de Serie A.

Volgens Corriere dello Sport werkt Mkhitaryan vooralsnog individueel aan zijn herstel en lijkt hij ook voor het laatste competitieduel met Torino (vrijdag) aan de kant te blijven bij de formatie van José Mourinho. Roma bezet in Italië de zesde plaats. De Romeinen wisten de laatste vijf competitiewedstrijden niet te winnen.

Mkhitaryan was voor zijn blessure een vaste waarde bij Mourinho en staat dit seizoen op vijf doelpunten en negen assists in alle competities. Nicolò Zaniolo bleef zaterdag tegen Venezia ook aan de kant, maar volgens Italiaanse media werd hij vanwege vermoeiheidsklachten gespaard. Tegenover de absentie van Mkhitaryan (en Zaniolo) stond de rentree van Leonardo Spinazzola in de basis. De linksback miste door een achillespeesblessure vrijwel het gehele seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.