Fijnproever Kvaratskhelia onthult zijn bijzondere idool

Reacties

Guti is de speler die de liefde voor het voetbal heeft aangewakkerd in Khvicha Kvaratshkhelia. De 22-jarige Georgiër vergaapte zich als kind aan de acties van de artiest van Real Madrid.

Fijnproever Kvaratskhelia onthult zijn bijzondere idool
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Niet Ronaldo, Zinedine Zidane of Ronaldinho is het idool van de sterspeler van Napoli. Nee, als kind wilde Kvaratskhelia zijn zoals Guti. De dribbelkoning droeg dat met overtuiging uit, vertelt hij in een Georgisch tv-item. 'Ik hou van voetbal vanwege Guti. Toen ik kind was, waren er nog geen shirtjes van hem te krijgen in Georgië. Ik kocht een wit shirt en zette daar met een stift rugnummer 14 op. Dat shirt droeg ik altijd als ik voetbalde', denkt hij met plezier terug.

Guti stond bekend als de koning van de assist. De sierlijke spelmaker uit Madrid, inmiddels 46 jaar oud, speelde tussen 1996 en 2010 in totaal 542 duels voor De Koninklijke. Zijn hakjes zijn voor veel Real-supporters onvergetelijk. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zo sierlijk als de passjes van Guti waren, zo sierlijk zijn de dribbels van Kvaratskhelia in de ogen van veel Serie A-liefhebbers. De linksbuiten van koploper Napoli is in zijn debuutseizoen uitgegroeid tot dé smaakmaker in de Italiaanse competitie. De aanvaller is de assistkoning in de Serie A en scoorde zelf ook al tien keer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.