Feyenoord werkt zonder Jones en Haps toe naar start Eredivisie

Reacties

Feyenoord heeft woensdag zonder Brad Jones en Ridgeciano Haps toegewerkt naar de competitiestart tegen FC Twente. De Australische doelman trainde net als de linksback binnen.

Feyenoord werkt zonder Jones en Haps toe naar start Eredivisie

Feyenoord werd dinsdag opgeschrikt door het uitvallen van Jones op de training. Al snel bleek dat de 35-jarige routinier uit voorzorg naar de kant was gegaan wegens lichte rugklachten. Vooralsnog is de verwachting dat de voormalig speler van Liverpool en NEC zondag gewoon in actie kan komen in het eerste thuisduel van het Eredivisie-seizoen.

Doordat Kenneth Vermeer opnieuw lange tijd aan de kant staat, heeft trainer Giovanni van Bronckhorst verder alleen nog de jeugdige keepers Justin Bijlow en Ramón ten Hove tot zijn beschikking. De twee negentienjarige talenten zaten zaterdag al op de bank in de strijd om de Johan Cruijff Schaal, toen Jones in de penaltyserie uitgroeide tot matchwinner.

Behalve Jones ontbraken ook Haps en de al langer geblesseerde verdedigers Sven van Beek en Bart Nieuwkoop op de training. Haps en Van Beek werkten net als de Australische goalie een binnenprogramma af. Donderdag heeft de selectie van Van Bronckhorst een rustdag. De trainingen van vrijdag en zaterdag zijn besloten.

'Feyenoord is nog niet zover als het zou moeten zijn'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.