Feyenoord stuurt Wehrmann op 'mooi avontuur' naar Zwitserland

Reacties

Jordy Wehrmann is in zijn zoektocht naar speeltijd uitgekomen in Zwitserland. Feyenoord verhuurt de 21-jarige middenvelder, die dit seizoen debuteerde in de hoofdmacht, aan FC Luzern.

Feyenoord stuurt Wehrmann op 'mooi avontuur' naar Zwitserland
© Pro Shots

Wehrmann is daarmee het volgende talent dat deze winter op huurbasis vertrekt uit Rotterdam, nu Feyenoord Onder-21 geen wedstrijden speelt als gevolg van de coronamaatregelen. De meeste spelers gingen aan de slag in de Keuken Kampioen Divisie. Wehrmann kwam al een seizoen voor FC Dordrecht uit en zoekt het nu over de grens.

Vanuit het buitenland was er interesse van 1899 Hoffenheim en vorige week toonde ook De Graafschap belangstelling, maar Zwitserland is de volgende bestemming van Wehrmann. De Hagenaar komt in Luzern de van FC Emmen gehuurde Filip Ugrinic tegen.

'Een mooi avontuur voor Jordy', zegt Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord. ‘Dit seizoen heeft hij al de nodige minuten mogen maken als invaller bij Feyenoord 1 én mee kunnen trainen met de eerste selectie. Voor een getalenteerde, hardwerkende middenvelder als Jordy is het echter goed om nog meer wedstrijden te spelen en daarin zijn kwaliteiten te laten gelden. Daar krijgt hij de kans voor in Luzern.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer J. Wehrmann
Meer over J. Wehrmann
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.