Feyenoord stalt Summerville ditmaal in Den Haag

Reacties

Feyenoord heeft Crysencio Summerville opnieuw verhuurd. Na zijn periode bij FC Dordrecht gaat de zeventienjarige aanvaller tijdelijk aan de slag bij ADO Den Haag, waar hij Eredivisie-ervaring gaat opdoen.

Feyenoord stalt Summerville ditmaal in Den Haag
© Foto: ADO Den Haag

Summerville is een van de grootste beloftes uit de Rotterdamse jeugdopleiding, maar debuteerde nog niet in de hoofdmacht. Vorig seizoen speelde de rechtsbuiten achttien wedstrijden voor FC Dordrecht, waarin hij vijf goals en een assist noteerde. Door de stevige concurrentie mocht Summerville opnieuw op huurbasis vertrekken. Ook SC Cambuur had belangstelling, maar ADO gaat met hem aan de haal.

Technisch directeur Sjaak Troost benadrukt dat de jeugdinternational speeltijd in de Eredivisie kan gebruiken. 'Crysencio is een groot talent van onze Onder 19-lichting. Door hem dit seizoen te verhuren aan een team uit de Eredivisie kan hij zich verder ontwikkelen en de benodigde speelminuten maken. Dat was, gezien de concurrentie op zijn posities bij Feyenoord, dit seizoen lastig voor hem geweest hier in Rotterdam.'

Feyenoord maakte donderdag ook bekend dat Bart Nieuwkoop op huurbasis verkast, naar Willem II. Ook Dylan Vente (RKC Waalwijk), Calvin Verdonk (FC Twente), Noah lewis (FC Dordrecht), Ian Smeulers (FC Dordrecht) en Ramón ten Hove (FC Dordrecht) zijn verhuurd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.