Feyenoord spreekt Super League-toezegging tegen

Reacties

Feyenoord stelt dat het geen toezeggingen heeft gedaan over een eventuele deelname aan de Super League. Enkele buitenlandse media suggereerden dat de Rotterdammers hebben aangegeven deel te willen aan het mogelijk nieuwe toernooi.

Feyenoord spreekt Super League-toezegging tegen
© Pro Shots

'Feyenoord benadrukt geen toezeggingen te hebben gedaan en heeft ook nog nooit met de mensen achter de eventuele Super League gesproken, zoals in sommige buitenlandse publicaties wordt gesuggereerd', meldt de landskampioen in een verklaring op de dag dat is vast komen te staan dat de UEFA en FIFA clubs die een Super League willen beginnen geen sancties mogen opleggen.

'Met wat de club tot nu toe weet, heeft het twijfels of dit initiatief voor de meeste clubs en voor de nationale competities een goed idee is. Via de ECA zal de club blijven meedenken over de toekomst, verbeteringen binnen het Europese voetbal en het versterken van de positie van het Nederlandse voetbal.'

Eerder deze week berichtte onder meer El Mundo Deportivo dat PSV, Feyenoord, enkele Portugese clubs en Anderlecht de intentie hebben om zich aan te sluiten bij de Super League.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.