Feyenoord sluit Lamprou weer in de armen: 'Voelt als thuiskomen'

Reacties

Kostas Lamprou keert definitief terug bij Feyenoord. De 31-jarige doelman komt over van Willem II en vangt het tijdelijke vertrek van Thijs Jansen naar De Graafschap op. Lamprou tekent voor één seizoen.

Feyenoord sluit Lamprou weer in de armen: 'Voelt als thuiskomen'
© Pro Shots

'Het voelt als thuiskomen', vertelt Lamprou op de clubsite van Feyenoord. 'Zeventien jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Feyenoord als jonge keeper, en nu keer ik terug met meer ervaring. In die rol hoop ik Justin en Timon te kunnen ondersteunen en er te staan als Feyenoord me nodig heeft. Hopelijk kan ik een steentje bijdragen aan nog meer succes.'

Lamprou komt uit de jeugd van Feyenoord, voor wie hij veertien Eredivisie-duels speelde, en maakte in 2014 de overstap naar Willem ll. Ajax pikte hem daarna op als reservedoelman en daarna waren Vitesse, RKC, PEC Zwolle en opnieuw Willem ll zijn clubs. In Tilburg was zijn rol uitgespeeld. Joshua Smits kreeg de voorkeur van trainer Reinier Robbemond.

Bij Feyenoord wordt Lamprou de nieuwe derde doelman. Trainer Arne Slot kan daarnaast beschikken over Justin Bijlow en Timon Wellenreuther.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.