Feyenoord slaat opnieuw toe bij Molde en bevestigt komst Aursnes

Reacties

Feyenoord heeft de komst van Fredrik Aursnes bevestigd. De 25-jarige verdedigende middenvelder is na Marcus Holmgren Pedersen de tweede speler die deze zomer wordt overgenomen van Molde FK.

Feyenoord slaat opnieuw toe bij Molde en bevestigt komst Aursnes
© Imago

De Noorse topclub maakte zondag melding van een akkoord met Feyenoord en nam op de clubsite al een voorschot op de transfer. De Rotterdammers hebben de transfer nu wereldkundig gemaakt. Aursnes heeft een contract tot medio 2024 getekend.

Technisch directeur Frank Arnesen zegt over de aanwinst: 'Nadat we er recent al in zijn geslaagd ons in de aanval en verdediging te versterken, halen we nu met Fredrik een defensieve middenvelder binnen die al geruime tijd hoog op onze lijst stond, maar eerder voor ons onhaalbaar was. Fredrik is onder meer sterk in het afjagen en het veroveren van de bal en heeft ook een heel goede pass.'

Aursnes speelde sinds 2016 voor Molde en kwam in totaal tot 193 duels voor zijn vorige werkgever. Twee maanden geleden maakte hij in het duel met Griekenland als invaller nog zijn debuut voor de nationale ploeg van Noorwegen. Na Pedersen, Guus Til, Alireza Jahanbakhsh en Gernot Trauner is Aursnes de vijfde versterking van deze transferperiode.

Op VI PRO lees je meer over de laatste aanwinst van Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.