Feyenoord presenteert Van Persie en onthult rugnummer

Reacties

Robin van Persie heeft maandagochtend zijn handtekening gezet onder een contract bij Feyenoord. De 34-jarige spits gaat het rugnummer 32 dragen bij de Rotterdammers.

Feyenoord presenteert Van Persie en onthult rugnummer
© Twitter @Feyenoord

Het was al een tijd duidelijk dat Van Persie na veertien jaar weer zou terugkeren bij Feyenoord, maar het duurde even voordat de Nederlander eruit was met zijn oude club Fenerbahçe. Vandaar dat hij maandagochtend zich pas officieel verbond aan Feyenoord. Hij heeft getekend tot medio 2019.

Dat deed Van Persie met technisch directeur Martin van Geel en algemeen directeur Jan de Jong aan zijn zijde. Van Geel haalde daarbij herinneringen op aan de tijd dat hij als technisch directeur van Willem II een negentienjarige Van Persie voor het eerst zag spelen.

De topscorer aller tijden van het Nederlands elftal maakte zelf ook een enthousiaste indruk. 'Ik ben heel blij om weer thuis te zijn bij deze prachtige club', vertelde hij, waarna zijn rugnummer werd onthuld. 'Dit nummer heeft voor mijn speciale waarde, hier heb ik mijn debuut mee gemaakt.'

'We hebben steeds gezegd dat Robin meer dan welkom is bij Feyenoord en we zijn heel blij dat hij nu aansluit bij de selectie', reageerde Van Geel. 'Het is mooi en bijzonder dat na onder andere Dirk Kuijt en Giovanni van Bronckhorst opnieuw een icoon terugkeert bij Feyenoord. Met zijn enorme ervaring en grote kwaliteiten als speler kan hij absoluut van grote waarde zijn voor het team.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.