Feyenoord rondt laatste details af en maakt terugkeer Van Persie officieel

Reacties

Feyenoord heeft de rentree van Robin van Persie bevestigd. De 34-jarige aanvaller maakt de overstap van Fenerbahçe en keert daarmee na veertien jaar terug in De Kuip.

Feyenoord rondt laatste details af en maakt terugkeer Van Persie officieel

Vorige week vrijdag werd al duidelijk dat Van Persie een akkoord had bereikt met de regerend landskampioen. De topscorer aller tijden van Oranje is ook al medisch gekeurd en tekent maandag zijn contract in De Kuip.

Omdat Van Persie nog steggelde met Fenerbahçe over de precieze voorwaarden van de ontbinding van zijn contract, nam de transfer iets langer in beslag dan verwacht. Nu ook alles met de Turkse topclub geregeld is, is de overgang definitief beklonken.

Met de rentree van Van Persie (34) komt de wens van Giovanni van Bronckhorst uit. De Feyenoord-trainer gaf herhaaldelijk aan dat hij de aanvaller graag toe zou willen voegen aan de selectie.

Van Persie vierde in februari 2002 zijn Eredivisie-debuut namens Feyenoord, waarmee hij drie maanden later het UEFA Cup-toernooi won. De geboren Rotterdammer verliet De Kuip uiteindelijk in de zomer van 2004 voor Arsenal. Na een verblijf van acht jaar in Londen tekende Van Persie medio 2012 bij Manchester United, de club die hij in 2015 verliet voor Fenerbahçe.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.