Feyenoord op trainingskamp in aanloop naar beslissende weken

Reacties

Feyenoord vertrekt maandag naar Marbella voor een trainingskamp. De Rotterdammers gaan zich daar komende week voorbereiden op het slot van het seizoen, waarvan de bekerfinale het absolute hoogtepunt vormt.

Feyenoord op trainingskamp in aanloop naar beslissende weken

De ploeg van Giovanni van Bronckhorst verkeert tot donderdag in Zuid-Spanje. Daar werkten zijn spelers zich ook in de winters van 2012, 2013, 2014, 2017 en afgelopen winter in het zweet. De trainingen op het Marbella Football Center zullen besloten zijn.

In de competitie wacht Feyenoord nog duels met FC Utrecht (thuis, volgende week zondag), Willem II (uit), Sparta Rotterdam (thuis) en SC Heerenveen (uit). Daarin zullen de Rotterdammers de vierde plek proberen veilig te stellen.

Als dat lukt, gaat Feyenoord hoe dan ook naar de voorronde Europa League. Verliest het elftal in de bekerfinale op 22 april van AZ, dan gaat het Europa League-ticket van nummer drie AZ (waarschijnlijk niet meer te achterhalen door Feyenoord) immers naar de nummer vier. Volgende week zondag kan Feyenoord het gat met nummer vijf FC Utrecht vergroten naar acht punten.

'Na rust leek het een trainingspartij voor Feyenoord tegen FC Twente'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.