Feyenoord mist Landzaat en heeft keepersprobleem

Feyenoord reist verzwakt af naar Tilburg voor het uitduel met Willem II. Giovanni van Bronckhorst is geschorst, Denny Landzaat geblesseerd, en wie zondag het doel verdedigt is nog ongewis.

Feyenoord mist Landzaat en heeft keepersprobleem

Henk Timmer is het voornaamste twijfelgeval, vanwege een spierscheuring in een lies. De kans dat de eerste doelman van Feyenoord op tijd is hersteld, lijkt gering. Dat Sherif Ekramy Timmer kan vervangen is onwaarschijnlijk, omdat de Egyptenaar met een knieblessure kampt.

Mogelijk kiest trainer Bert van Marwijk daarom voor jongeling Erwin Mulder, die dit seizoen al eerder zijn opwachting maakte in de hoofdmacht.

Landzaat lijkt in Brabant evenzeer te ontbreken. Van Marwijk: 'Denny heeft een scheurtje in een hamstring, maar die scheur is minimaal. In deze fase is het verrekte lastig of je een risico neemt met iemand of, met het oog op de komende weken, níét.'

Feyenoord strijdt in Tilburg tegen degradatiekandidaat Willem II om een plaats bij de bovenste vijf op de ranglijst. De Rotterdammers staan nu zesde. Dat is aan het einde van de reguliere competitie niet voldoende voor deelname aan de play-offs om een plaats in de voorronde van de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen