Feyenoord mist Jørgensen, Van Bronckhorst verrast met Vente

Reacties

Dylan Vente is de grote verrassing in de basisopstelling van Feyenoord voor de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Giovanni van Bronckhorst heeft voor de achttienjarige aanvaller gekozen om Nicolai Jørgensen te vervangen. Michiel Kramer zit op de bank.

Feyenoord mist Jørgensen, Van Bronckhorst verrast met Vente

De 26-jarige Deen ontbreekt in de wedstrijdselectie van de kampioen. Jørgensen is afwezig vanwege familieomstandigheden.

Vente kwam dit seizoen twee keer in actie in de Eredivisie. Het talent wacht nog op zijn eerste goal in het eerste van Feyenoord en maakt zondagmiddag zijn basisdebuut in de Eredivisie. De spits krijgt bij de uitwedstrijd tegen Sparta assistentie van Jean-Paul Boëtius. Laatstgenoemde krijgt als linksbuiten de voorkeur boven Sam Larsson.

Achterin heeft Van Bronkhorst gekozen voor Jeremiah St. Juste als rechtsback, waardoor zowel Kevin Diks als Bart Nieuwkoop plaatsnemen op de bank. De achttienjarige Tyrell Malacia krijgt als linksback opnieuw het vertrouwen van de Feyenoord-coach.

De Rotterdamse derby begint om 12.30 uur. Door te winnen kan Feyenoord nummer vier PEC Zwolle naderen tot vier punten. De voorsprong van koploper PSV op de Rotterdamse topclub bedraagt dan nog altijd veertien punten.

'Van Bronckhorst lijkt wel klaar met aantal spelers van Feyenoord'
'Ze kunnen blijven lullen bij Feyenoord, maar het woord titel is inmiddels verboden'
Feyenoord wacht al tien jaar op winst in Spangen
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.