Feyenoord maakt indruk met kerstfilmpje: hart onder de riem voor vijftal

Reacties

Het mediateam van Feyenoord heeft indruk gemaakt met een speciaal kerstfilmpje. Marcos Senesi, Eric Botteghin, Tyrell Malacia, Róbert Bozeník en Sven van Beek kregen steun aan het einde van een veelbewogen jaar.

Feyenoord maakt indruk met kerstfilmpje: hart onder de riem voor vijftal
© Pro Shots

De vier werden door het mediateam verrast met speciale beelden van familieleden, die de spelers toespraken. De keuze voor Van Beek was logisch, want de 26-jarige centrumverdediger kwam door veel blessureleed dit kalenderjaar maar tot één optreden. Malacia kende ook de nodige fysieke tegenslag en knokte zich terug in de basis bij de ploeg van Dick Advocaat.

Voor Botteghin, Bozeník en Senesi was het contact met familie dit jaar door de coronabeperkingen in combinatie met de afstand minder dan normaal. Bij het zien van de opgenomen boodschap van zijn familie kon Senesi het niet droog houden. 'Ontzettend bedankt. Het is soms moeilijk om ver weg van je familie te zijn, maar hierdoor zijn ze ineens zo dichtbij', aldus de 23-jarige Argentijn, die aan zijn tweede seizoen in Rotterdam bezig is.

Bekijk hieronder het hele filmpje van de Rotterdammers.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.