Feyenoord legt Linssen voor drie jaar vast

Reacties

Feyenoord heeft maandag de komst van Bryan Linssen afgerond. De 29-jarige aanvaller komt transfervrij over van Vitesse en tekent voor drie jaar in De Kuip.

Feyenoord legt Linssen voor drie jaar vast
© Pro Shots

Feyenoord probeerde Linssen al langer naar Rotterdam te halen, maar in eerste instantie kwamen de twee er niet uit. De linksbuiten leek daardoor gaan te kiezen voor een avontuur in het buitenland, waar clubs als Burnley en Union Berlin interesse hadden. Een nieuwe poging van technisch directeur Frank Arnesen had wel succes. Afgelopen vrijdag werd al duidelijk dat Linssen daardoor alsnog op weg naar Feyenoord was. VI meldde toen al dat de deal maandag zou worden afgerond, dat is nu dus gebeurd.

'Het is geen geheim dat we al langer gecharmeerd zijn van Bryan', reageert Arnesen op de clubwebsite. 'Zijn manier van spelen, zijn drive en zijn voorkomen passen goed bij Feyenoord. Doelpunten maken is heel belangrijk in het voetbal en met deze statistieken laat Bryan zien dat hij doeltreffend is en daarmee van grote toegevoegde waarde kan zijn voor Feyenoord. Mooi dus dat we er alsnog zijn uitgekomen. Zowel voor hem als voor ons is dit een stap vooruit.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Linssen is na middenvelder Mark Diemers (Fortuna Sittard) en de Duitse aanvaller Christian Conteh (FC Sankt Pauli) de derde versterking van deze zomer voor Feyenoord. Daarnaast slaagde Arnesen erin de contracten van Orkun Kökcü en Leroy Fer te verlengen.

Met Linssen haalt Feyenoord een brok Eredivisie-ervaring in huis. Namens VVV-Venlo, Heracles Almelo, FC Groningen en Vitesse scoorde de vleugelaanvaller de afgelopen tien seizoenen 88 keer in 278 competitieduels op het hoogste niveau.

Linssen onder de loep: waarom hij past bij Feyenoord
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.