Feyenoord laat oog vallen op Cambuur-revelatie Bangura

Reacties

Feyenoord heeft Alex Bangura (23) op het oog als verdedigende versterking. De Rotterdammers hebben in Leeuwarden navraag gedaan naar de linksback van SC Cambuur.

Feyenoord laat oog vallen op Cambuur-revelatie Bangura
© Pro Shots

Dat bevestigt technisch manager Foeke Booy van Cambuur desgevraagd. Verder dan informeren is de Rotterdamse interesse (nog) niet gekomen, voegt hij daaraan toe. Bangura heeft bij Cambuur nog een contract tot 2023, met een optie op nog een extra seizoen.

Feyenoord zag zijn linksback Tyrell Malacia eerder deze zomer naar Manchester United vertrekken. Afgelopen weekend tegen Vitesse nam rechtsback Marcus Pedersen op die positie de honneurs waar. Met de Peruaanse international Marcos López legde Feyenoord eerder deze week al een nieuwe linksback vast. Als het van een transfer komt, moet Bangura met hem de concurrentie aangaan.

Feyenoord-trainer Arne Slot is zeer gecharmeerd van Bangura, die bij Cambuur afgelopen seizoen indruk maakte als aanvallende linksback. Cambuur verlangt naar verluidt een transfersom van enkele miljoenen voor de linkspoot die opgroeide in Rotterdam, enkele jaren in de jeugd van Feyenoord speelde en in 2018 neerstreek in Leeuwarden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer SC Cambuur
Meer over SC Cambuur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.