Feyenoord houdt andere assistent van Slot wél aan boord

Reacties

John de Wolf blijft langer bij Feyenoord. De Schiedammer heeft zijn contract als assistent-trainer van de landskampioen, dat nog tot 2025 liep, met twee jaar verlengd tot medio 2027.

Feyenoord houdt andere assistent van Slot wél aan boord
© Pro Shots

Voor het boegbeeld van de Rotterdammers was het geen moeilijke keuze om bij te tekenen, vertelt hij op de clubwebsite. 'Ik heb het al vaker gezegd: hier ben ik op mijn plek. Feyenoord is mijn tweede thuis, ik heb het hier met de spelers, de staf en de andere mensen in de organisatie ontzettend naar mijn zin. Er is weinig mooiers dan dagelijks in de weer zijn met een groep gemotiveerde voetballers en verder bouwen aan nog meer successen voor de mooiste voetbalclub van Nederland. Daar nog lang onderdeel van uitmaken is een prachtig vooruitzicht.'

De Wolf is sinds 2019 onderdeel van de technische staf van Feyenoord, dat onder trainer Arne Slot successen kende: de finale van de Conference League in 2022 en de landstitel afgelopen voorjaar. Kort na het vertrek van Marino Pusic naar Shakhtar Donetsk heeft Feyenoord nu dus een andere assistent-trainer wél langer aan zich weten te binden.

Er komt een belangrijke week aan voor Feyenoord. De ploeg van Slot moet tegen elke prijs voorkomen dat het nog verder achterop raakt bij PSV: op bezoek bij RKC Waalwijk volstaat alleen winst. Dinsdagavond wacht de Champions League-return tegen Lazio.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.