Feyenoord heeft tweetal terug voor afsluiting Champions League in Glasgow

Reacties

Quilindschy Hartman kan in het Champions League-duel met Celtic zijn rentree maken voor Feyenoord. De 22-jarige linksback ontbrak afgelopen donderdag tegen FC Volendam nog vanwege een lichte hersenschudding.

Feyenoord heeft tweetal terug voor afsluiting Champions League in Glasgow
© Pro Shots
Celtic
Celtic
2 - 1
Feyenoord
Feyenoord

Hartman had die overgehouden aan de Eredivisie-topper tegen PSV, waarin hij van achteren botste op tegenstander Jordan Teze. Waar de verdediger van PSV direct werd gewisseld, speelde Hartman nog door tot de rust. Achteraf liet de Oranje-international weten dat hij zich weinig meer kon herinneren van wat er na de botsing was gebeurd tijdens de wedstrijd.

Trainer Arne Slot liet Hartman vervolgens aan de kant tegen Volendam, maar de linksback zit nu weer bij de 24-koppige selectie die dinsdag in het vliegtuig stapt naar Glasgow voor het laatste groepsduel met Celtic. Ook Calvin Stengs is weer terug, nadat hij tegen Volendam ontbrak in de selectie. Bart Nieuwkoop en Alireza Jahanbakhsh ontbreken nog altijd.

Feyenoord is al zeker van overwintering in de Europa League en strijdt dus vooral nog voor de winstpremie van 2,8 miljoen euro. Ook liet Slot weten dat hem er veel aan gelegen is de groepsfase van de Champions League goed af te sluiten, nadat zijn ploeg complimenten kregen voor het spel op bezoek bij Atlético Madrid en thuis tegen Lazio.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep E UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Atlético Madrid
6
4
2
0
17-6
+11
14
2
Lazio
6
3
1
2
7-7
0
10
3
Feyenoord
6
2
0
4
9-10
-1
6
4
Celtic
6
1
1
4
5-15
-10
4
* Actueel tot en met 19 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Q. Hartman
Meer over Q. Hartman
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.