Feyenoord haalt Belgische verdediger uit jeugdopleiding Brighton & Hove Albion

Reacties

Feyenoord heeft Antef Tsoungui overgenomen van Brighton & Hove Albion. De Belgische verdediger heeft een contract getekend voor twee seizoen met de optie voor nog een jaar bij de landskampioen.

Feyenoord haalt Belgische verdediger uit jeugdopleiding Brighton & Hove Albion
© Pro Shots

De twintigjarige Tsoungui groeide als kind op in Engeland en doorliep de jeugdopleidingen van Chelsea en Brighton & Hove Albion. Dit seizoen werd de Belg kortstondig uitgeleend aan Lommel SK, waar hij tot vijf officiële wedstrijden in anderhalve maand kwam.

Bij Feyenoord zal Tsoungui naar verwachting niet direct in aanmerking komen voor de hoofdmacht. Mark Ruijl, Head of Scouting bij de Rotterdamse club, vertelt op de clubwebsite over de verdediger die op beide posities centraal achterin kan spelen: 'We gaan hem de komende jaren intensief ondersteunen in zijn ontwikkeling en tevens in overleg met hem de juiste route uitstippelen.'

De Belg zelf is verheugd met zijn komst naar Feyenoord. 'Het spreekt voor zich dat ik erg trots ben om bij een club te mogen tekenen die een prachtige historie bezit, in een geweldig stadion speelt en uitzinnige supporters heeft. Ik wil iedereen laten zien wat ik in huis heb', eindigt hij.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

A. Tsoungui


Geboortedatum:
30 december 2002
Leeftijd:
21
Geboorteplaats:
Brussel
Nationaliteit
België
Lengte:
1,85 m
Gewicht:
68 kg
Huidige club:
FC Dordrecht
Nationaal team:
België Onder 21
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.