Feyenoord genomineerd voor de Globe Soccer Awards

Reacties

Feyenoord is genomineerd voor de Globe Soccer Awards. De Rotterdamse club maakt kans op de onderscheiding 'Beste voetbalclub van het Jaar'.

Feyenoord genomineerd voor de Globe Soccer Awards
© Pro Shots

Op 19 januari 2024 vindt de veertiende editie van de Globe Soccer Awards plaats. Op het evenement worden prijzen uitgereikt aan de beste spelers, speelsters, clubs, trainers en voorzitters van 2023. Fans kunnen stemmen tot 7 december en in combinatie met het oordeel van de jury, bestaande uit grootheden als Francesco Totti, Iker Casillas, Luis Figo en Marcello Lippi, zal worden bepaald wie de awards in de wacht slepen.

Feyenoord is genomineerd voor de categorie van beste club. Daarin nemen de Rotterdammers het onder meer op tegen Manchester City, Internazionale, Napoli, Paris Saint-Germain, Bayern München, Arsenal en Barcelona. Bij de dames is Ajax Vrouwen genomineerd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Op de shortlist van beste mannelijke speler van 2023 staan voormalig Eredivisie-spelers Martin Ødegaard en André Onana. Sarina Wiegman is als enige vrouw genomineerd voor de categorie 'Beste coach'. Daarin staat ze tegenover toptrainers als Carlo Ancelotti, Pep Guardiola, Xavi, Lionel Scaloni, Mikel Arteta en Roberto De Zerbi.

Verder is Xavi Simons genomineerd voor 'Beste opkomende speler'. Bekijk alle nominaties via de website van Globe Soccer Awards.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.