Feyenoord gaat na blessure Trauner voor komst van Kasanwirjo

Reacties

Feyenoord gaat voor de komst van Neraysho Kasanwirjo. De verdediger annex middenvelder van FC Groningen speelde zondag nog tegen Feyenoord, dat de serieuze interesse sindsdien heeft geïntensiveerd.

Feyenoord gaat na blessure Trauner voor komst van Kasanwirjo
© Pro Shots

De twintigjarige Kasanwirjo is dit seizoen een vaste basisklant van Groningen en werd op verschillende posities ingezet: als rechtsback, rechter centrale verdediger en verdedigende middenvelder. Voor Feyenoord is hij dan ook interessant als tijdelijke vervanger van de geblesseerde Gernot Trauner, maar wellicht ook als controleur, na het wegvallen van Quinten Timber.

De oplettende kijker kon na de wedstrijd tussen Groningen en Feyenoord al zien dat Arne Slot na afloop kort toenadering zocht tot Kasanwirjo. Na het bedanken van scheidsrechter Jeroen Manschot gaf Slot een schouderklopje aan de verdediger, wiens ploeg met 0-3 verloor.

Feyenoord deed deze winter nog geen transfers, afgezien van het voortijdige vertrek van huurling Fredrik Bjørkan. Groningen was met de komst van verdediger Mads Bech Sørensen (gehuurd van Brentford), middenvelder Aimar Sher (gehuurd van Spezia) en middenvelder Johan Hove (overgenomen van Stromsgodset IF) een stuk bedrijviger.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.