Feyenoord en Volendam hebben beet met Antonucci

Reacties

Feyenoord heeft Francesco Antonucci binnen. De 21-jarige spelmaker komt over van AS Monaco en tekent een contract voor vier seizoenen met een optie voor nog een jaar. Komend seizoen verhuurt Feyenoord de Belg aan FC Volendam, waar hij afgelopen jaar ook al speelde.

Feyenoord en Volendam hebben beet met Antonucci
© Pro Shots

Antonucci was afgelopen seizoen een belangrijke kracht bij Volendam, waar hij in de Keuken Kampioen Divisie elf keer scoorde en vier assists leverde. De Belg maakte met Volendam een opmars mee in de competitie. In maart, toen de coronacrisis uitbrak, stond de ploeg op de derde plek.

Tussen 2015 en 2017 was Antonucci actief in de jeugdopleiding van Ajax, dat hem overnam van Anderlecht. Daar werkte hij kort samen met de huidige Volendam-trainer Jonk, die eind 2015 brak met Ajax. Begin 2017 vertrok de Belg naar Monaco, maar een doorbraak bleef daar uit.

Zijn prestaties bij Volendam wekten interesse van Feyenoord, dat in samenwerking met Volendam ervoor zorgt dat Antonucci naar Rotterdam komt. Na een nieuw seizoen op huurbasis in het vissersdorp is het de bedoeling dat de Belg aansluit bij de hoofdmacht van Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.