Feyenoord en Geertruida vinden elkaar alsnog in nieuw contract

Reacties

Feyenoord heeft met Lutsharel Geertruida een akkoord bereikt over het verlengen van zijn contract. De 21-jarige verdediger ging zijn laatste contractjaar in en tekent nu bij tot medio 2024. Trainer Arne Slot zal ongetwijfeld blij zijn dat Geertruida het voorbeeld van Justin Bijlow, Luis Sinisterra en Orkun Kökcü volgt.

Feyenoord en Geertruida vinden elkaar alsnog in nieuw contract
© Pro Shots

Feyenoord staakte eerder deze zomer de onderhandelingen met Geertruida. Een uiterste aanbieding vanuit de club werd door het management van de speler terzijde geschoven. Feyenoord probeerde een half jaar lang de verbintenis van Geertruida open te breken en te verlengen. Met een nieuwe, sterk verbeterde overeenkomst wilde de club hem belonen voor zijn ontwikkeling.

Datzelfde gebeurde al met Tyrell Malacia aan de linkerkant van de defensie. Naast enkele kwaliteitsimpulsen in de selectie koos Feyenoord er deze zomer duidelijk voor om het geld te steken in het behouden van belangrijke spelers die er al waren. Bijlow, Sinisterra, Malacia en Kökcü tekenden eerder voor meerdere jaren bij en Geertruida doet nu hetzelfde.

Slot gaf vorige week al aan dat hij hoopte dat Geertruida alsnog langer door zou gaan. 'We blijven het proberen. Het is in zijn geval iets moeilijker, omdat hij een aflopend contract heeft. De andere jongens hadden een langer lopend contract. Over het algemeen zijn spelers dan iets sneller geneigd om te verlengen. Het is Lutsharel zijn goed recht. We zien heel graag dat hij ook verlengt.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.