Feyenoord staakt onderhandelingen met Geertruida

Reacties

Het lijkt uitgesloten dat Feyenoord en Lutsharel Geertruida elkaar nog vinden in een nieuw contract. De club heeft vorige week de onderhandelingen gestaakt met het management van de 21-jarige verdediger, nadat een uiterste aanbieding vanuit de club door het management van de speler terzijde was geschoven.

Feyenoord staakt onderhandelingen met Geertruida
© Pro Shots

Feyenoord heeft een half jaar lang geprobeerd de verbintenis van Geertruida open te breken en te verlengen. Met een nieuwe, sterk verbeterde overeenkomst wilde de club hem belonen voor zijn ontwikkeling, precies zoals is gebeurd met Tyrell Malacia. Maar waar de linksback wel tot overeenstemming kwam, lukt dat niet met Geertruida.

De vraag is hoe de toekomst van de nog geblesseerde rechtsback eruit gaat zien. Nu hij bezig gaat aan zijn laatste contractjaar, zou Feyenoord kunnen besluiten hem te verkopen, voordat hij komende zomer gratis de deur uit loopt. Ook met Justin Bijlow is de club overigens in gesprek. Hij staat nog onder contract tot 2023, maar Feyenoord wil de zelfopgeleide potentiële topkeeper graag langdurig binden.

Investeerders keihard nodig bij Feyenoord: 'Zij hebben dit ook gezien'
Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer L. Geertruida
Meer over L. Geertruida
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.