Feyenoord door met assistent Van Gastel

Reacties

Assistent-trainer Jean-Paul van Gastel (46) blijft verbonden aan Feyenoord. De oud-voetballer verlengde donderdag zijn aflopende contract met twee jaar, tot de zomer van 2020. Eerder werd bekend dat de Rotterdammers niet doorgaan met assistent Jan Wouters.

Feyenoord door met assistent Van Gastel
Jean-Paul van Gastel (midden), samen met hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst (links) en assistent-trainer Jan Wouters na het winnen van de KNVB-beker.

Van Gastel was tussen 1996 en 2001 als speler actief voor Feyenoord, in 2011 werd hij als assistent bij het eerste elftal gehaald. Daar werkte hij samen met onder anderen Ronald Koeman en Fred Rutten en sinds drie jaar met de huidige trainer Giovanni van Bronckhorst.

'We zijn nog steeds zeer tevreden over de belangrijke rol die Jean-Paul binnen deze technische staf inneemt. Ook voor de continuïteit zijn we erg blij dat er met hem en Giovanni al jaren twee oer-Feyenoorders in de trainersstaf zitten', legt technisch directeur Martin van Geel de contractverlenging voor Van Gastel uit op de clubsite.

Met Van Gastel als assistent won Feyenoord vier prijzen: het landskampioenschap in 2017, de KNVB-beker in 2016 en 2018 en de Johan Cruijff Schaal in 2017.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Je krijgt bijna het vermoeden dat Van Persie zijn beslissing al heeft genomen'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.