Feyenoord blijft in Oostenrijk steken op remise

Reacties

Feyenoord heeft in de voorbereiding voor de tweede keer genoegen moeten nemen met een gelijkspel. Arminia Bielefeld hield in Oostenrijk gelijke tred met de Rotterdammers.

Feyenoord blijft in Oostenrijk steken op remise
© Pro Shots
Arminia Bielefeld
Arminia Bielefeld
0 - 0
Feyenoord
Feyenoord

Los van het doelpuntloze gelijkspel tegen FC Twente leverden de andere drie oefenduels drie zeges op. Met name de 3-1 overwinning op Borussia Dortmund (in een uur) sprak tot de verbeelding. 'Dat we wonnen, is een mooie bijkomstigheid, maar het gaat om de manier waarop en dat zag er bij vlagen heel aardig uit', zei Dick Advocaat.

De Haagse trainer, die zijn wens om defensieve versterkingen te begroeten op korte termijn ingewilligd ziet worden, zal minder te spreken zijn geweest over het vertoonde spel tegen het naar de Bundesliga gepromoveerde Arminia. Met name in de eerste helft bracht zijn ploeg weinig.

Tekenend genoeg was er pas na bijna een uur de eerste goede kans voor Feyenoord. Na een steekpass van Bryan Linssen liet de ingevallen Luciano Narsingh na de score te openen. De Rotterdammers hadden van Arminia weinig te duchten en deden in het laatste half uur in aanvallend opzicht meer van zich spreken, maar het was niet genoeg voor een vierde overwinning in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dat was ook te wijten aan Narsingh, die in de slotfase (tevergeefs) voor eigen succes ging. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.