Feyenoord bevestigt: Hartman niet van de partij op EK

Reacties

Quilindschy Hartman mist niet alleen de rest van het seizoen bij Feyenoord, maar zal ook het EK deze zomer moeten laten schieten. Dat heeft Feyenoord woensdagmiddag wereldkundig gemaakt in een online voorbeschouwing op het competitieduel met FC Volendam van donderdagavond.

Feyenoord bevestigt: Hartman niet van de partij op EK
© Pro Shots
FC Volendam
FC Volendam
0 - 0
Feyenoord
Feyenoord

De landskampioen communiceerde zondagavond al dat Hartman dit seizoen niet meer voor Feyenoord zou spelen, als gevolg van een knieblessure die de 22-jarige linksback had opgelopen tegen FC Utrecht. Dat een EK-deelname een moeilijke zaak ging worden, dat kon daar wel al uit worden opgemaakt, maar nu schrijft Feyenoord dat er geen sprake van zal zijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Trainer Arne Slot heeft uiteraard bemoedigende woorden voor zijn onfortuinlijke pupil. 'In de eerste plaats een enorm drama voor hemzelf. Uiteraard zullen we hem de komende tijd als club ondersteunen waar mogelijk', aldus Slot, die zijn verbale voorbeschouwing op het duel aan De Dijk vooral benutte om te waken voor onderschatting.

'In de situatie waarin Volendam zit, is elk punt er een. Ook voor het vertrouwen in het team', zei Arne Slot, die nog even verwees naar de heenwedstrijd waarin de Rotterdammers het knap lastig hadden met De Wijdbroeken. 'Die wedstrijd heeft aangetoond dat wij ons tegen geen enkele tegenstander minder scherpte kunnen permitteren.'

Feyenoord moet winnen in het Kras Stadion om zijn minieme kans op titelprolongatie gaaf te houden. Volendam, aan de andere kant, heeft de punten nodig om handhaving niet nog verder uit het oog te verliezen.

Eredivisie

Stand Eredivisie 2023/2024

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
PSV
31
27
3
1
103-17
+86
84
2
Feyenoord
31
23
6
2
80-24
+56
75
3
FC Twente
31
19
6
6
59-31
+28
63
4
AZ
31
17
7
7
62-35
+27
58
5
Ajax
31
13
10
8
65-58
+7
49
* Actueel tot en met 29 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Nederland
Meer over Nederland
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Q. Hartman
Meer over Q. Hartman
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.