Ferguson: 'Robin moet niet vergeten dat ik al 71 ben'

Na de 0-2 overwinning op Stoke City lijkt het kampioenschap Manchester United niet meer te kunnen ontgaan. Positief is ook dat Robin van Persie na lange tijd weer eens trefzeker voor United was. Al bij al een geslaagde dag voor manager Sir Alex Ferguson.

Ferguson: 'Robin moet niet vergeten dat ik al 71 ben'

'We zijn weer één wedstrijd dichter bij het kampioenschap', zei Ferguson na afloop van de gewonnen wedstrijd. 'Daar moeten we ons op concentreren. Ik ben opgelucht, want een uitwedstrijd tegen Stoke City is altijd lastig. Zeker de wind, die de bal over het hele veld blaast, maakt het moeilijk. Maar de spelers konden daar goed mee omgaan en hebben een belangrijke overwinning geboekt.

Bij het juichen van Van Persie, na zijn verzilverde penalty, omhelsde de aanvaller Ferguson. 'Robin van Persie speelde fantastisch, weer erg geconcentreerd. De penalty raakte hij ook perfect en het juichen was mooi, alhoewel hij me bijna vermoordde. Hij moet niet vergeten dat ik 71 ben...'

Met nog zes wedstrijden te spelen staat United vijftien punten voor op stadsgenoot en rivaal Manchester City. The Citizens hebben echter wel één wedstrijd minder gespeeld dan United.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen