FC Utrecht zwaait imponerende Paes definitief uit

Reacties

Maarten Paes keert niet terug bij FC Utrecht. FC Dallas heeft de koopoptie op de doelman gelicht.

FC Utrecht zwaait imponerende Paes definitief uit

De 24-jarige Paes vertrok in januari op huurbasis naar Dallas. De Nijmegenaar, die eerder onder de lat stond bij NEC, speelde dertien wedstrijden en maakte veel indruk. Hij incasseerde slechts twaalf treffers en kwam tot vier clean sheets.

Daarnaast stopte Paes 77,4 procent van de schoten op doel. Slechts vijf keepers behaalden een hoger reddingspercentage in het afgelopen Major League-seizoen.

Eind mei vertelde Paes in een interview met VI dat hij al langer in de gaten werd gehouden door Burn en dat hij het er uitstekend naar zijn zin heeft: 'Ik heb me goed verdiept in de competitie en de club en heb vervolgens ja gezegd. Het gaat om een verhuur met een optie die ze kunnen lichten. In het slechtste geval keer ik deze zomer weer terug.'

Lees het volledige interview met Paes hieronder:

Benaissa Benamar
FC Utrecht maakt verder bekend dat Benaissa Benamar evenmin terugkeert in de Domstad. De 25-jarige verdediger werd verhuurd aan FC Volendam en de koopoptie is door de promotie automatisch gelicht. Benamar speelde tot dusverre negen wedstrijden voor Volendam.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.